Konu: Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı 8/8/2007, 00:17
cuma günü sinemalara gtcek ama şimdiden açtım bu başlığı gidince anlatırım ben size neyse bu harry potter filmi çok politik ve harry potter serisinin en düşük kalitedeki senaryosu diolar... ama Daniel Radciliffe [ismini doğru mu yazdm bilmiorm ] bu film diğerlerinden en iyi film oldu,çünkü yönetmenimiz daha iyiydi demiş... iyi de demiş . bu bölümde cho chang ile harry potter öpüşüo şimdiden söyleyim biraz konusundan bahsediim...:
Sihir bakanlığı okulun idaresini tümmen ele geçiriyor. Bunun içn karanlık taraFTAN yeni bir oyuncuya ihtiyaç duyuyor:Dolores umbridge.Bakanlığın bu yeni gözdesi , okulun totaliter bir yönetime çeviren bir müdür.çocuklara istedikleri hayato yaşamalarına engel olan GüÇ... umbridge'in en sewdii renk pembe [Bu ne alaka bende anlamadım ] hatta gücü arttıkça daha da pembeleşiyor.Ve harry arkadaşlarıyla birlikte didaktör ve ordusuna karşı gizlice devrimci bir hareket gerçekleştirior.Beşinci serüvende karşımıza çıkan başka bir karakter de harry nin kompartman arkadaşı olan Luna Lovegood. namı değer Loony. Chatlaq bi ruha sahip olan Loony kaymak birası tıpalarından yapılmış kolyesi ve kirli saçlarıyla kendini sevdiriyor.