Hepatit-H&Saz ArkadasLarı/HEPSİ=SiiZ =)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepatit-H&Saz ArkadasLarı/HEPSİ=SiiZ =)

Hepatit-H CETESİ&Saz ArkadasLarı ve HEPSİ'yLen BirLkTe SizLerLeyiz !..

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı

YazarMesaj
IreM
PıtırCıK afaCaN aDmiN
PıtırCıK afaCaN aDmiN
IreM

Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı Empty
MesajKonu: Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı   Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı Icon_minitime8/8/2007, 00:17

cuma günü sinemalara gtcek ama şimdiden açtım bu başlığı Very Happy gidince anlatırım ben size Very Happy neyse bu harry potter filmi çok politik ve harry potter serisinin en düşük kalitedeki senaryosu diolar... ama Daniel Radciliffe [ismini doğru mu yazdm bilmiorm Very Happy ] bu film diğerlerinden en iyi film oldu,çünkü yönetmenimiz daha iyiydi demiş... iyi de demiş . bu bölümde cho chang ile harry potter öpüşüo şimdiden söyleyim Very Happy biraz konusundan bahsediim...:

Sihir bakanlığı okulun idaresini tümmen ele geçiriyor. Bunun içn karanlık taraFTAN yeni bir oyuncuya ihtiyaç duyuyor:Dolores umbridge.Bakanlığın bu yeni gözdesi , okulun totaliter bir yönetime çeviren bir müdür.çocuklara istedikleri hayato yaşamalarına engel olan GüÇ... umbridge'in en sewdii renk pembe [Bu ne alaka bende anlamadım Very Happy ] hatta gücü arttıkça daha da pembeleşiyor.Ve harry arkadaşlarıyla birlikte didaktör ve ordusuna karşı gizlice devrimci bir hareket gerçekleştirior.Beşinci serüvende karşımıza çıkan başka bir karakter de harry nin kompartman arkadaşı olan Luna Lovegood. namı değer Loony. Chatlaq bi ruha sahip olan Loony kaymak birası tıpalarından yapılmış kolyesi ve kirli saçlarıyla kendini sevdiriyor.

DREAM DERGİSİ ALINTI...

Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı
1 sayfadaki 1 sayfası