Pop müziğin Latin Kraliçesi Shakira, İstanbul’daki konseriyle hayranlarını coşturdu. Konseri izlemeye gelen Demet Akalın ile Gülben Ergen ise Shakira için söz düellosu yaptı.
Müzikseverlerin aylardır merakla beklediği Shakira, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da hayranlarıyla buluştu. Latin şarkıcının, konserine ünlüler de ilgi gösterdi. Konseri izleyen Gülben Ergen, basın mensuplarının “Shakira’yı nasıl buluyorsunuz?” sorusuna “Shakira’nın belden üstü aynı ben. Ama alt taraf hakkında yorum yapamam” dedi.
Demet Akalın ise, “Benim için hayal kırıklığıydı. Umduğum gibi bir konser değildi” diye konuştu. Akalın’ın bu yorumuna Ergen, “Herkes ne konuştuğuna dikkat etmeli. Sonra gülünç duruma düşerler” sözleriyle yanıt verdi. Bu arada Ergen, eşi tarafından kendisine bikini yasağı getirildiği sorusuna da şu cevabı verdi: Böyle bir yasak yok. Vücuduma güvendiğim için her zaman bikini giymeye devam edeceğim.
Anne olmadan yorum yapmasın
Gülben Ergen, geceye sevgilisiyle katı*** Demet Akalın’ın, “Gülben Ergen’e annelik yakışmıyor” açıklamasına şu cevabı verdi: Bu sözü annlere hakaret olarak kabul ediyorum. Önce anne olsun, sonra yorum yapsın.