Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 29 Localisation : ErenİSTanbuL Emploi : !!EreN!! Loisirs : SenCe EreNDen Başka hobimi Vr bnde Yhaa!! Kayıt tarihi : 16/06/07
Konu: Geri: DamLa'dan İnciler =) 7/19/2007, 23:32
oğuzhan:sen ereni seviodn dimi bn:senceee oğuzhn:bn yasemini seviorm bn:onun bacakları birz fazla tombiş oğuzhn:siz kadnlar ona ne diosunuz bn:valla bizm dilimizde böle bacakları buruşk olanlara selülitli kadn diolar ama yaseminde yok oğuzhan:selülit ne be bn:lan dedm yha işte böle çok çok buruşksa kalçaları ona selülit denilıyi oğzhan:hee o dediinden yaseminde varmı bn:hyrrrr oğzhan:neyse bn yinede tedbirimi aliim gamze özçelk daha güzel bn:yha sanane gamze özçelikten oğuzhn:nun g_tü çok güseelll bn:sanane onun g_tündeeeennnn oğuzhan:öle deme ama gir bak şu siteye .................. bn:girmicem oğuzhan:gir valla sapık bişey yok bn:eminim yoktur koskoca dobrucanın sapık çocuklarndan biri sapık siteye girmicek puhahah oğuzhn:okadrda büyütme en azından din dersnde sapık konuşmuorm bn:oğuuzzzzhhnnn oğzhn:lan biz hangi dersteis bn:diiinnn oğuzhnnn:allaahmm gençliime ver noolur bn:sus oğuzhan sus konuştukça batıosn oğuzhan:bide sen fur beni aşk ossn damla en yakn kankimdin bn:şimdide öleym ama bi sus allah rızası için yhaaaaa ouzhn:kaç para vericeksn bn:5 parmak osmanlı nasıl tenefüste özgeye gösterirsin hatta isterse onada ısmarlarım hoca:damla kalk ayağı bn:hocam yha tenefste çok koştm kalkmasam hoca:eminim eminim bn:hocam yha murt hoca ceza verdi bahçedeki çöpleri toplamak için 2 kat nası yetişmeye çalıştm anlatamam hoca:eminiiiimmm bn:ii inanma be banane hoca:ne dediin bn:hiç bişeeyyy yni sizi çok seviorm onu demk istedm hoca:uzat şu cetvelimi gizem gizem:(cetveli çekiştirir)hocaaammm uzamıo bu hoca:allahım neden ben nedeenn bn:hocam size işaret veriolar hoca:ne işareti bn:yha hocam hani böle öbr dünyaya gitmeden önce mutlaka işaret verirler mesela bnm kuzenim 2 sene önce öldü ama işaret geldi kız kulesine gittik içeri girerkn siyah bi boya alnına döküldü 2 hafta sonra kız küt öldü alnındada 2 işareti vrdı hoca:(masaya oturmuş bni dinlio s_lak inanıo) eee sonraa bn:işte hocam meersem kız kulesi boyanıomuş tepeden damlamış sınf:puhahahahahahaaahahahahahha hoca:eee öldümü peki bn:yha hocam bn ne diorm siz ne diosunuz hoca:anladınızmı siz çocklar tolga:hocam kız sizinle dalga geçio siz hala öldümü ölmedimi olayındasınız hoca:otur damla otur bn:hocam daha yeni kalktım hoca:otuuurrr bn:taam ya ne baarıosn sende hoca:allahım şu kıza sabır banada akıl ver bn:evet allahım bakın karşı tarfta istio bana sabır verin onada akıl hoca:yani bana sabır ona akıl sınıf:allahıımm hocamıza akıl damlayada bi parçacık akl lütffnnnn..
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 29 Localisation : ErenİSTanbuL Emploi : !!EreN!! Loisirs : SenCe EreNDen Başka hobimi Vr bnde Yhaa!! Kayıt tarihi : 16/06/07
Konu: Geri: DamLa'dan İnciler =) 7/19/2007, 23:37
2. dn dersnde =)
gkçe:hocaam hocaam bi espürü ypiimmi hoca:gökçe! sen espiri ypıcaksn tek senmi bn:yoh be hojam bnde yapıcam hoca:ii bri gkçe:temel bi gün balkndan dşmüş hoca:eee gkçe:bu kadr bn:gülmeyen orspu çocuu sınıf:puhahahahahahahahaha..