' TammYm[EreN] DiqqaT!! Bağımlılıq Yapar =)/ punq_admyn/EreN
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 29 Localisation : ErenİSTanbuL Emploi : !!EreN!! Loisirs : SenCe EreNDen Başka hobimi Vr bnde Yhaa!! Kayıt tarihi : 16/06/07
| Konu: Forumumuzun kuralları 6/19/2007, 00:13 | |
| Sevgili Arkadaşlar forumumzun kuralları şunlar; Herhangi bir ADMİN'e karşı gelen, Herhangi bir MODERATÖR'e Karşı Gelen, Üyelere Karşı Gelen, Küfür Eden, HEPSİ'yi Veya Herhangi Bir Üyesini(eren,cemre,gülçin,yasemin gibi)Aşşağılayan, Siteye Yararından Çok Zararı Olan Kişiler, Yalan,Sinsilik,Dolandırmak Gibi Hareketlerde Bulunan Üyelerimiz BANlanıcaktır ayrıca; Bu Hareketlerden Bir Tanesini Yapan Üyemiz Uyarı Alıcak Ve Hareketlerine Devam Ederse Ceza Alıcaktır Hala Devam Ediyorsa BANlanıcaktır.. CEZA TAHTAMIZI SİZİNDE GÖRMENİZİ İSTERİZ.. 1 kere yapıp ÖZÜR DİLEYEN üyemiz CEZA,UYARI vs. ALMAZ.. 2.nciye Yapıp Özür Dilemeyen Üyemiz 1 Haftalık BAN, 3.ye Devam Ederse 1 Ay Uzaklaştırma, 4.de SİTEDEN ATILMA!! Saygılarımla.. DamLa | |
|
IreM PıtırCıK afaCaN aDmiN
| Konu: Geri: Forumumuzun kuralları 7/20/2007, 00:01 | |
| Arkadaşlar ayrıca din,ırk,dil ile ilgili konuşmalar YASAKTIR!
| |
|
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 29 Localisation : ErenİSTanbuL Emploi : !!EreN!! Loisirs : SenCe EreNDen Başka hobimi Vr bnde Yhaa!! Kayıt tarihi : 16/06/07
| Konu: Geri: Forumumuzun kuralları 7/20/2007, 19:14 | |
| Ayrıca Ben Eren'im Ben Cenk'im Ben Yasemin'im Ben Gülçin'im Ben Cemre'yim Ben Şu Sanatçıyım Bu Sanatçıym Diyen Üyelerle Biz Değil Mahkeme İlgilenicektir.. | |
|
<melek_[ME]_eren> YeSiL_MaNiA//ErEnji admiN
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 32 Localisation : İsTanNnBuL Emploi : Öğrenci Loisirs : ERENN :D Kayıt tarihi : 17/07/07
| Konu: Geri: Forumumuzun kuralları 7/22/2007, 04:00 | |
| Ve de siyasi konuşmalar yapmak yasaktır | |
|
| Konu: Geri: Forumumuzun kuralları 7/22/2007, 19:02 | |
| Ayrıca Ayın Üyesinin Kuralları Kaldırılmıştır Herkes Katıla Bilir Adminler Moderatrler Bile.. | |
|